Organisatie Ontwikkeling

Eerst gelovendan zien

Agile, cultural change, onboarding, employee experience, transformational leadership...

We kennen onze modellen, theorieën en de huidige trends maar we willen er vooral van doordrongen blijven dat organisaties bestaan uit mensen. En dat organisatieontwikkeling alles te maken heeft met mensen die samen iets nieuws gaan proberen. Een nieuwe manier van werken waar iedereen in de organisatie achter kan gaan staan. Dat vergt tijd, inzicht, durf en doorzettingsvermogen.

Redirect People is een ervaren en kritische sparringpartner als het gaat om het concretiseren en implementeren van een nieuwe koers. Samen krijgen we helder wat de beste route is, waar de kansen liggen en welke interventies onderweg nodig zijn.

"Eerst zien, dan geloven" buigen we graag om naar "Eerst geloven en dan zien". Daarvoor is het nodig dat iedereen in de organisatie zich kan en mag verbinden met het doel dat de organisatie dient. Onze Redirectors staan het management bij in het voorleven van de gewenste mindset en begeleiden iedereen in de organisatie vanuit hernieuwd vertrouwen naar het benodigde bewustzijnsniveau.

We geloven dat de mens behoefte heeft om autonomie te ervaren in het werk en om daarnaast deel uit te maken van iets dat groter is dan henzelf. Daarom streven we tijdens de verandering naar mentaal eigenaarschap. Zodra mensen zich niet alleen onderdeel ván maar ook verantwoordelijk voelen vóór het grote geheel zijn de eerste stappen naar zelforganisatie of zelfsturing gezet. We vinden het belangrijk om de verschillende fases in het proces naar zelfsturing te onderscheiden en iedereen de kans te bieden ze te doorlopen.

Door onze frisse blik op de organisatie en de inzet van ervaringsgericht leren stimuleren we het ondernemerschap binnen de organisatie. We helpen een cultuur kweken waarin omdenken en denken in mogelijkheden tot het standaard-repertoire van iedere medewerker hoort.

Redirect People, omdat de mens voorop staat.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK