Team Coaching

Samen werken

De verbanden waarin mensen samenwerken zijn divers en continu in beweging. In welke sector of branche een team zich ook bevindt, het uiteindelijke doel is om samen een resultaat te behalen dat alleen onbereikbaar zou zijn. Het formuleren van een duidelijke doelstelling is een mooi begin. Daarnaast moet alles in het werk gesteld worden om binnen het team de twee basisvoorwaarden te creeëren voor een effectieve en prettige samenwerking: Vertrouwen ín elkaar en betekenisvolle verbindingen mét elkaar.

Vertrouwen + Verbinding= Floreren

Redirect People helpt teams hun doelen helder te krijgen waardoor teamleden weer weten waarom ze in de eerste plaats bij elkaar zijn gekomen. Dit doen we onder andere door individuele gesprekken te voeren met de teamleden. Om extra inzicht te krijgen in de individuele waarden, de drijfveren en het gedrag gebruiken we hierbij innovatieve tools die hun nut aan ons bewezen hebben.

Met inzicht in en respect voor de ontwikkelingsfase waarin het team zich bevindt werken we samen aan de benodigde basisvoorwaarden voor een florerend team:

  • het vergroten van het onderlinge vertrouwen
  • het verdiepen en verstevigen van de verbindingen
Het verbeteren van de onderlinge communicatie heeft hierbij steeds onze prioriteit. We maken graag gebruik van de kracht van verhalen en geloven sterk in helemaal jezelf kunnen zijn. Veiligheid en plezier leiden zo tot nieuwe inspiratie, verbeterde resultaten en gelukkig werken.

Wendbaar naarResultaat

Geïnspireerd door de positieve psychologie en het 'nieuwe' denken sluit Redirect People aan op de behoefte van veel organisaties: Hoe zorgen we dat ons team klaar is voor de komende veranderingen? Ook hier is maatwerk voor ons het uitgangspunt. Onze bijdrage varieert van een éénmalige inspiratie-workshop tot een meerdaagse training of een compleet jaarprogramma. We overleggen graag over de wensen die leven in jouw team.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK